Wie ik ben?

Beste bezoeker,Foto website PT

Mijn naam is Mark Bevaart, Personal Trainer en eigenaar van AMB Sports Personal Training. Ik ben een gepassioneerd Personal Trainer met ruim tien jaar topsportervaring. Mijn missie is om al mijn ervaring en deskundigheid op het gebied van gezondheid en fitness met mensen te delen en om ze te helpen hun doelstellingen te behalen. Dat doe ik door middel van professionele fitnessbegeleiding, gestructureerde trainingsmethodes en voedingsadviezen gebaseerd op de doelen en de leefstijl van de klant.

Mijn achtergrond:

Tijdens mijn carrière als profvoetballer heb ik altijd stil gestaan bij mijn toekomstplannen. De vraag ‘Waar kan ik mijn PASSIE na het beëindigen van mijn voetballoopbaan weer in kwijt?’ stelde ik mezelf regelmatig. En ondanks mijn afgeronde HBO-studie (MER) kreeg ik al snel antwoord op mijn vraag. Personal Training!!

Mensen helpen met het behalen van hun persoonlijke doelstellingen d.m.v. uitgebalanceerde trainingen verzorgen in combinatie met een eventueel voedingsadvies.

Tijdens mijn tien jaren lange voetbalcarrière heb ik altijd al veel interesse gehad in het fysieke gedeelte van het topsportproces.

Na eenmaal de knoop doorgehakt te hebben, ben ik meteen tijdens mijn actieve voetballoopbaan begonnen met verschillende studies m.b.t. trainingen, menselijk lichaam en voeding. En nu ben ik al enige tijd actief als Personal Trainer.

Opleidingen:

  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • NASM (National Academy of Sports and Medicine) Internationaal erkend.
  • HBO Bachelor (MER)
  • TC III Knvb (voetbaltrainer)
  • EHBO (incl. AED)
line
footer
copyright Carli Wessels