Werkwijze

“Investeer in uzelf, de beste investering die u ooit zult doen!“
AMB Sports Personal Training laat u door het uitvoeren van functionele oefeningen ervaren dat uw doelstellingen binnen handbereik zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste functionele trainingstechnieken. Wij werken conform een vijfstappenplan.

PLAN VAN AANPAK

Stap 1:
Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. De intakeprocedure is ontwikkeld om u een advies te kunnen geven over de indeling en structuur van uw begeleiding en coaching. Een dergelijk gesprek kan op een nader te bepalen locatie alsook bij u thuis plaatsvinden. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen aangeven. Daaruit volgend bespreken wij uw doelstelling(en) en in welke termijn u denkt uw doelstellingen te realiseren.

Stap 2:
U heeft gekozen voor een vervolgafspraak. Er wordt u gevraagd de overeenkomst in te vullen, de algemene voorwaarden door te lezen en deze te ondertekenen. Om tot eventuele samenwerking over te kunnen gaan, dient de overeenkomst (incl. algemene voorwaarden) te worden ingevuld. Aan de hand van deze persoonlijke informatie wordt gekeken naar uw fysieke en mentale uitdagingen. Tijdens dit gesprek worden ook de trainingsmomenten gekozen. De trainingsmomenten worden dusdanig gekozen dat zij eenvoudig in uw levenspatroon zijn te integreren. Na dit gesprek weet u in grote lijnen hoe de trainingen eruit zullen gaan zien. Daarnaast wordt uw lichaamsgewicht & vetpercentage gemeten. Wanneer de documenten zijn ondertekend, volgt op nader te bepalen data + tijdstip 1-op-1 begeleiding op een sportlocatie (indoor en/of outdoor) of bij u thuis. De indoor sportlocaties waar ik de 1-op-1 begeleiding kan verzorgen zijn, Sportcentrum M&J van Unen te Brielle of  De Korte Sport en Gezondsheidinstituut te Hoogvliet. Er worden testen gedaan om de juiste intensiteit en de juiste oefeningen te kunnen bepalen.

Stap 3:
Aan de hand van de verkregen informatie wordt een gericht trainingsprogramma op maat samengesteld. Gedurende dit proces blijven uiteraard uw doelstellingen centraal staan, want…
“als u controle over uw lichaam kunt krijgen, kunt u controle over uw leven krijgen”.

Stap 4:
U traint onder begeleiding van uw Personal Trainer. De basis van de trainingen is het realiseren van uw doelstelling(en)! Heeft u een drukke agenda? Geen probleem. Uw Personal Trainer laat u op voor u geschikte momenten trainen.

Stap 5:
Er vinden wekelijks evaluaties plaats, zodat uw trainingsproces de aandacht krijgt die het verdient. In uw persoonlijke dossier worden uw resultaten bijgehouden en indien nodig aangepast.
Gedurende het trainingsproces wordt u ook geadviseerd omtrent de rol van voeding. Uw huidige voedingsschema zal bestudeerd worden en eventueel worden aangepast aan uw levensstijl en behoeften. Met als doel…het realiseren van uw doelstellingen!

line
footer
copyright Carli Wessels